Hoe heeft uw bedrijf de lunch geregeld.
De lunch kan een prettige manier zijn om uw collega's informeel beter te leren kennen.Dit kan onmogelijk wanneer ze deur uit moeten om te eten.
De verzorging van een lunch door een cateringservice lijkt dan aantrekkelijk maar kost ook veel geld. De cateringservice van Eetcafé Noord-West is aantrekkelijk én betaalbaar en vormt derhalve een prima alternatief.

Probeert u het eens en ervaar dat sfeer op de werkvloer ontspant! Uw medewerkers zullen graag voor u werken omdat u oog hebt voor detail.

Goed geïnformeerd

Geen ongewenste verassingen… in de prijslijst vind u alle producten en prijzen voor deze service.
U kunt deze afhalen bij Eetcafé Noord-west.

Vanzelfsprekend kunt u bij deze service rekenen op dezelfde kwaliteit als tijdens een bezoek aan ons Eetcafé. Tja… en of het net zo gezellig is als in ons Eetcafe… dat zal afhangen van uw eigen creativeit…. aan uw collega’s zal het niet liggen!

Waarom zou u het vandaag niet eens proberen?

De enige reden om dit niet te doen zou kunnen zijn omdat u daarna niet meer anders wilt. Het verplicht u echter tot niets terwijl u tevens kunt besluiten slechts periodiek gebruik te maken van deze service, bijvoorbeeld tijdens werkoverleg, verkoopbespreking of presentaties. Onze cateringservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Eén telefoontje is voldoende om al uw vragen uitvoerig en adequaat te beantwoorden. Wij verwelkomen u graag als onze gast… bij u… of in ons Eetcafé.